sâmbătă, 13 august 2016

Cel mai mic pret la bilete de avion

Companiile aeriene prezente pe piata din Romania sunt foarte active, astfel ca ofera calatorilor oferte imbatabile si introduc periodic curse noi. Pe aceasta cale, nu se mai justifica preturile biletelor de autocar sau tren pentru a calatori atat in tara, cat si in strainatate, tinand cont ca acestea sunt similare cu cele de avion. Cu siguranta ca nimeni nu prefera sa calatoreasca pana in Spania cu autocarul si sa piarda pe drum 2-3 zile, pentru a ajunge epuizati la destinatie, pe cand ar putea alege bilete de avion de la Aerotravel, iar durata traseului sa nu presupuna mai mult de 2-3 ore.
Fara riscuri
Avionul este cunoscut ca a fi cel mai sigur mijloc de transport, iar datorita faptului ca cele mai bune oferte includ si zboruri directe, fara escala, calatorii nu mai trebuie sa piarda timp prin aeroporturi si nici nu mai au riscul de a ramane fara bagaj, insa chiar si cele cu opriri sunt mult mai confortabile.
Mai mult confort
Zborurile cu avionul sunt ideale chiar si pentru cei care isi doresc sa faca naveta, intrucat, de exemplu, ruta Bucuresti – Iasi se face in doar 50 de minute, fata de cele 6 ore cu masina personala si 8 ore cu trenul. Astfel, cei care locuiesc in Iasi, dar lucreaza in capitala si au transportul asigurat de angajator, pot profita de aceasta oferta, in special datorita faptului ca pretul pe segment nu depaseste 100 de lei.
Destinatii variate

Orice calatorie este mult mai usor de planificat, iar acum acestea pot fi si cat mai diversificate. Poti sa ajungi in scurt timp in diferite locuri ale Europei, dar si din lume. Frecvent sunt introduse curse noi, iar pretul pentru bilete avion sunt foarte accesibile, iar daca iti doresti sa faci un tur al mai multor tari, atunci ai ocazia potrivita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu