vineri, 1 iulie 2016

Transfer la Otopeni (ieftin si rapid cu sofer)

O calatorie in afara tarii este mult mai accesibila astazi, totul datorita faptului ca preturile biletelor avioanelor sunt mult mai avantajoase, iar calatorii adesea au la dispozitie oferte foarte greu de ignorat. Cele mai multe zboruri catre strainatate pleaca din Bucuresti, iar in acest caz, atat pentru localnici, cat si pentru cei veniti din restul tarii, este nevoie de gasirea unei modalitati de transport pana la aeroport.

Optiuni limitate

Optiunile sunt foarte limitate, si cu siguranta ca putini aleg sa calatoreasca cu mijloacele de transport in comun, deoarece nu promit confort. Taxiurile reprezinta o alegere foarte populara, insa seriozitatea taximetristilor de multe ori lasa de dorit. In schimb, o solutie la aceasta problema o reprezinta chiar companiile de rent a car care au inclus pe lista serviciilor lor si transfer la Otopeni, totul pentru ca orice persoana sa aiba parte de o calatorie confortabila, relaxanta, sigura, in cele mai bune conditii si la preturi decente.

Cele mai bune servicii

Clientii se pot bucura de numeroase autoturisme, de toate categoriile si la tarife variate, facand alegerea in functie de necesitati si preferinte. Pe langa transfer la Otopeni cu un autoturism inchiriat, acestia pot opta si pentru un sofer care sa se ocupe de condus, intrucat sofatul prin traficul aglomerat se dovedeste a fi un adevarat disconfort, in special pentru cei care provin din alte orase. Soferii au o experienta de minim 10 ani, vorbesc si limbi straine, aspect foarte important pentru cei care ajung in Romania din diferite tari, intrucat se pot simti in siguranta.

Numeroase autoturisme


De la cele din clasa mica, subcompacta, compacta, sedan, SUV sau de lux, clientii au de unde alege si au siguranta ca fiecare autoturism este atent verificat inainte de fiecare calatorie, totul pentru ca acestia sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu