vineri, 6 mai 2016

Regim hotelier BucurestiAproape orice roman isi doreste sa isi petreaca un concediu in Bucuresti, capitala tarii si un oras plin de arta, istorie si cultura, insa nu de multe ori este posibil din cauza lipsei locurilor de cazare accesibile, hotelurile fiind foarte costisitoare, in timp ce pensiunile se afla la mare distanta de orice punct de interes. In schimb, o solutie o reprezinta regimul hotelier in Bucuresti, intrucat exista numeroase garsoniere si apartamente ce pot fi inchiriate oricand, indiferent de sezon.
Experienta autentica

Atunci cand ajungi in capitala tarii si vrei sa experimentezi cultura si viata bucuresteana, o poti face doar fiind aproape de centrul vechi si cartierele istorice, iar cel mai bun mod de a-ti petrece timpul hoinarind printre strazile inguste, o reprezinta chiar inchierea unui apartament in inima orasului. In plus, acestea pot fi amplasate aproape de numeroase obiective turistice, care pot fi descoperite intr-o singura zi.

Lux si stil

Apartamentele inchiriate in regim hotelier in Bucuresti ofera un nou nivel de lux si stil, totul la preturi mult mai accesibile decat preturile practicate de hotelurile ce ofera conditii similare. De asemenea, exista avantajul de a avea asigurata propria toaleta si bucatarie, cea din urma fiind ideala pentru a gati zilnic, fara a mai fi nevoie de a lua masa la restaurant.

Intimitate

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii opteaza pentru regimul hotelier este faptul ca beneficiaza de intimitate, cea care lipseste in cazul pensiunilor sau hotelurilor. Oaspetii beneficiaza de propriul spatiu in orasul lor preferat, fara a fi nevoit sa treaca intotdeauna prin holuri aglomerate, sa fie deranjati de cameriste sau alti angajati.

Experienta unica

O camera de hotel poate fi usor uitata, pe cand un apartament cu un mic balcon deasupra unei strazi inguste cu piatra cubica din centrul Bucurestiului, cu siguranta ca nu va fi uitat prea curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu