luni, 29 ianuarie 2018

Importanta stilului de viata si a dietei in cazul femeilor insarcinate

Pentru ca o mamica sa aiba parte de cele mai bune conditii pe perioada sarcinii, dar si in lunile care urmeaza este important sa adopte un stil de viata cat mai sanatos si sa tina cont de toate regulile specificate de catre medic. In plus, exista o multime de sfaturi esentiale, iar Femibion le-a adunat pe cele mai inspirate intr-un singur loc, astfel incat sa fie mai simplu de urmarit. Totodata, aici se gasesc si suplimentele alimentare ideale pe perioada sarcinii, dar si inainte de concepere sau dupa.

Importanta stilului de viata

O prima masura pe care trebuie sa o adopte orice femeie care isi doreste sa ramana insarcinata este un stil de viata cat mai sanatos, iar aici regulile sunt destul de riguroase, precum evitarea cu desavarsire a consumului de alcool, dar si a fumatului intrucat fiecare dintre acestea pot fi foarte daunatoare. La fel de periculos poate fi si stresul, motiv pentru care acesta trebuie evitat cat de mult se poate si treptat trebuie sa se renunte la activitatile fizice solicitante.

Dieta potrivita

Cu ajutorul unui medic nutritionist este mai usor sa se alcatuiasca un plan alimentar 100% sanatos, dar care sa fie si pe placul gravidelor. Este important ca dieta sa includa toate vitaminele necesare, alaturi de nutrientii si mineralele recomandate, iar optiunile sunt foarte variate in acest sens.

Nu uita de suplimente

Totusi, nicio masa nu are cum sa fie 100% completa incat sa aduca cantitatile necesare de minerale, vitamine si nutrienti, motiv pentru care Femibion propune cateva suplimente alimentare pentru femeile insarcinate. Acestea sunt special concepute pentru anumite momente ale sarcinii si nu au rolul de a inlocui o masa, ci doar de completare, aspect esential de care trebuie sa tina cont orice gravida, iar cu ajutorul suplimentelor cresc considerabil sansele ca bebelusii sa se dezvolte in mod corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu